Продукти:
— листочки зеленого салату
— грам 650 м’яса курки
— перчик мелений
— картопля — 3 шт.
— свіжа петрушка
— сіль
— 650 гр. консервоване. ананасів
— легкий майонез
— 450 гр. консервують. кукурузки
— два солодких перчика (маринованих)
Як приготувати:
1. З кукурузки і ананасів злийте всю рідину.
2. Зваріть картоплю в мундирі.
3. Викладіть в підсолену воду (киплячу) м’ясо курки і варіть хв. 25 до її готовності.
4. Почистити картоплю і поріжте на дрібні шматочки, помістіть в великий салатник.
5. Надішліть туди ж кукурузку і ананаса.
6. Маринований перчик очистити від насіння, поріжте смужками і додайте до інших продуктів.
7. Готове м’ясо витягніть її з водички і охолодіть. Потім поріжте її невеликими шматочками і відправте в салатник.
8. Потім подрібніть петрушку і відправте її в салат, посипте перцем чорним і сіллю.
9. Заправте легким майонезом і розмішайте.
10. Викладіть на салатні листочки і подавайте.