Салат з курки з ананасами

Продукти:

— листочки зеленого салату

— грам 650 м’яса курки

— перчик мелений

— картопля — 3 шт.

— свіжа петрушка

— сіль

— 650 гр. консервоване. ананасів

— легкий майонез

— 450 гр. консервують. кукурузки

— два солодких перчика (маринованих)

Як приготувати:

1. З кукурузки і ананасів злийте всю рідину.

2. Зваріть картоплю в мундирі.

3. Викладіть в підсолену воду (киплячу) м’ясо курки і варіть хв. 25 до її готовності.

4. Почистити картоплю і поріжте на дрібні шматочки, помістіть в великий салатник.

5. Надішліть туди ж кукурузку і ананаса.

6. Маринований перчик очистити від насіння, поріжте смужками і додайте до інших продуктів.

7. Готове м’ясо витягніть її з водички і охолодіть. Потім поріжте її невеликими шматочками і відправте в салатник.

8. Потім подрібніть петрушку і відправте її в салат, посипте перцем чорним і сіллю.

9. Заправте легким майонезом і розмішайте.

10. Викладіть на салатні листочки і подавайте.

Рекомендуємо для ознайомлення: