Пропонуємо увазі всіх ласунів десерт, від якого вони будуть у захваті — торт «Баунті»! Неймовірно смачний бісквітний торт, який має ніжну начинку і приголомшливий смак. Чи не десерт, а справжня казка!
Складові:
Для бісквіта:
Розпушувач — пакетик
Ванілін — пакетик
Вершкове масло — 350 г
Какао — 4-5 стіл. л.
Цукор — склянки
Молоко — 8 стіл. л.
Борошно — 240 г
Яйця — 6 шт.
Для начинки:
Кокосова стружка — 250 г (можна більше)
Молоко — 700 мл.
Цукор — склянки
Манна крупа — 8 стіл. л.
Вершкове масло (м’яке) — 180 г
Приготування:
1. Приготування почнемо з бісквіта. Спочатку збийте трохи яйця з цукром. Потім додайте до масла по одному яйцю, кожен раз інтенсивно збиваючи.
2. Додайте всі інші інгредієнти для бісквіта і добре ще раз збийте.
3. Перекладіть бісквітне тісто в круглу форму для випікання, поставте в духовку. Випікайте близько 30-40 хвилин (при 200 градусах).
4. Остудіть трохи бісквіт і розріжте його на дві частини (вздовж).
5. Тепер можна приготувати начинку. До молока додайте олію з манною крупою. Поставте на вогонь і варіть масу до загустіння.
6. Остудіть масу, додайте кокосову стружку з цукром, ретельно перемішайте. Начинка готова.
7. Залишається зібрати наш торт. Візьміть роз’ємну форму і покладіть в неї нижній корж бісквіта. На корж викладіть всю кокосову начинку, розрівняйте. Покладіть другий корж і поставте десерт на 10 годину в холодильник.
Смачний торт «Баунті» готовий! Прикрасити його можна на свій смак. Наприклад, полити зверху шоколадною глазур’ю, помазати вареним згущеним молоком і так далі. Неймовірно смачний торт, спробуйте!